Werken bij

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke en uitdagende vacatures. Volg ons ook op LinkedIn en Twitter om op de hoogte te blijven en zo niets te missen.

Momenteel zijn wij opzoek naar een gedreven:

 

Concerncontroller

 • Uren per week: 28
 • Locatie: Hoorn (NH)
 • Niveau: HBO+ of academisch niveau
 • Dienstverband: in eerste aanleg voor de duur van een jaar
 • Maandsalaris: Schaal 12 CAR-UWO (min. €4022,- max. €5520,- bruto)
 • Reageren vóór 24 maart 2018

 

Wie zijn wij?
De Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) voert de (milieu)taken binnen de fysieke leefomgeving uit voor de zeventien gemeenten in Noord-Holland Noord en de provincie Noord-Holland (PNH) en is gevestigd in Hoorn. De RUD NHN is een jonge organisatie van zo’n 200 medewerkers, die drijft op hoogwaardige en specialistische kennis op het gebied van energie, duurzaamheid, luchtkwaliteit, kwaliteit van de bodem, geluid, veiligheid en flora & fauna. Vanuit hun eigen vakgebied hebben onze medewerkers contacten met vele duizenden bedrijven en instellingen in het werkgebied. Wij zijn een moderne organisatie en werken als team met onze partners op een professionele en transparante manier. Ons doel is met onze dienstverlening kwaliteit en resultaat te leveren.


Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ervaren concerncontroller, die een succesvolle bijdrage levert aan de (verdere) optimalisering en bestendiging van onze financiële bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering.


Wat ga je in deze functie doen?
Als concerncontroller informeer je management, directie en bestuur over mogelijkheden, consequenties en risico’s van voorgenomen besluiten. Organisatie-breed adviseer je over alle aspecten rond doelmatigheid, rechtmatigheid, efficiency en fiscaliteit. Je draagt bij aan optimalisering van financiële besluitvormingsprocessen. Je organiseert en coördineert audits en toetst beleidsvoornemens op effectiviteit.


Wie ben jij?
Je beschikt over een afgeronde relevantie opleiding op HBO+ of academisch niveau. Je hebt de afgelopen 3 tot 5 jaar aantoonbaar succesvol geopereerd in complexe organisaties. Je hebt uitstekende adviesvaardigheden en zorgt ervoor dat RUD NHN in control is en blijft. Je hebt ervaring met de regelgeving van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV). Je bent initiatiefrijk en gespitst op verbetervoorstellen en de realisatie daarvan. Je bent je bewust van je professionele expertise en weet deze als een teamplayer met ons te delen.
Verder beschikt onze nieuwe concerncontroller over de volgende competenties:

 • Analytisch vermogen
 • Visie
 • Inlevingsvermogen
 • Overtuigingskracht
 • Initiatief.


Arbeidsvoorwaarden
De functie van Concerncontroller wordt ingeschaald in functieschaal 12 van de CAR-UWO. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele invulling van de werktijden. Ons moderne kantoor, vlakbij het centrum van Hoorn, is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.


Informatie en solliciteren
Voor informatie over de functie kan je contact opnemen met Rob van Doorn, algemeen directeur (088-102 1368).
Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Jaap van Kesteren, HR-adviseur (088-102 1353).

Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV, graag via e-mail, uiterlijk op 23 maart 2018. Je kunt deze sturen naar personeelszaken@rudnhn.nl t.a.v. Jaap van Kesteren onder vermelding van “concerncontroller”.

 

 

Om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures:

Uitgelicht